Un tast de vins en homenatge a Joan Carles Naya

El dijous, 21 de juny, a les 8 del vespre, a l’espai de la Llotja de la Plaça Prim, tindrà lloc un tast de vins d’homenatge per recordar la figura del Joan Carles Naya, sommelier i radiofonista, que va dedicar els darrers anys de la seva vida a la difusió enològica i gastronòmica al programa ‘Tastos de Cuina’ de Ràdio Ciutat de Reus, i pel qual va ser reconegut en els Premis de Periodisme de la Cambra de Reus.

Joan Carles Naya, diagnosticat de càncer, va ser un exemple de tenacitat i d’il·lusió durant els anys de malaltia. El seu testimoni forma part del recull d’articles del ‘Creu-me és possible’, el llibre editat per Cossetània i coordinat pel periodista Josep Baiges amb la participació d’una quarantena de periodistes. Per això la recaptació del tast de dijous, amb una entrada mínima de 10 euros per assistent, es destinarà íntegrament a la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les terres de l’Ebre.

Una munió de cellers hi aportaran desinteressadament alguns dels seus millors vins. És el cas dels cellers Bàrbara Forès, Cal Pla, Cooperatiu Capçanes, De Muller, Frisach, Gramona, Gran Clos, Mas del Botó, Masroig, Mas Sersal – Estones, Rar Vins Singulars, Sant Rafael, Sanromà, Saó del Coster, Scaladei, Sicus, Tarroné, Vall Llach, Vega Aixalà i Vermuts Miró. El tast també inclourà el corresponent maridatge amb algunes delicadeses gastronòmiques que oferiran l’ADN Sistaré i el Ferran Cerro Restaurant.

Per assistir al tast cal inscripció prèvia a l’adreça vidajcn@gmail.com

PUBLICITAT