26-M Eleccions Municipals: Un sofà per parlar de Montbrió

Aquest cap de setmana ha arrencat la campanya per les eleccions municipals del 26 de maig i ahir al matí, la candidatura d’Acció per Montbrió va sortir al carrer a parlar amb els vilatans. Ho va fer col·locant el sofà de campanya a dos punts claus del municipi: la plaça de la vila i a l’Avinguda Sant Jordi.

Amb sofà de campanya, l’equip del partit encapçalat per Carmina Blay va conversar amb aquells montbrionencs que es volguessin asseure per compartir opinions, inquietuds i propostes sobre el municipi.

Cal destacar que els vilatans van poder parlar amb l’alcaldable i els diferents números de llista, ja el partit va fer una proposta rotativa, on tots els membres es tornaven el sofà de forma aleatòria, sense temes establert. Carmina Blay explica que aquesta és una aposta per despersonalitzar el partit i apropar-lo a la gent. L’escoltem:

Segons les valoracions de la candidata, els montbrionencs van posar en relleu diversos punts a favor, com o la bona gestió de coacció del poble, la bona acollida dels nouvinguts al poble i la millora de l’oferta cultural. També van subratllar necessitat d’apostar per les energies renovables, millorar la recollida selectiva i fer una aposta ferma pel reciclatge. A més d’aquestes preocupacions, també els ocupa la neteja de les defecacions dels gossos als carrers, quelcom que Blay es va comprometre a fer campanya de conscienciació per tal d’invocar al civisme.

Segons Carmina Blay, aquest acte segueix la línia principal del partit: escoltar a les persones i que sumin a les nostres idees. En un partit, diu “centrar en fer política propera”

 

PUBLICITAT