Tot a punt per ‘La Vermutada de Reus’

Aquest dissabte 9 de juny tindrà lloc a la plaça del Mercadal la setena edició de ‘La Vermutada de Reus, que organitzen els Amics del Vermut de Reus i comarca, amb el patrocini de Vermuts Miró, el suport de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus i de l’Agència Reus Promoció. La festa també compta amb la col·laboració d’Olives la Masrojana i Patates Piqué.

La Vermutada és un acte festiu plenament consolidat que té com a objectiu la promoció d’aquest producte de la ciutat. Cal destacar que aquest acte va ser pioner en la realització de vermutades populars i altres actes en els que el vermut és el gran protagonista. Durant la passada edició, es van servir prop de 3.500 vermuts entre els assistents.

L’acte d’aquest dissabte començarà a les 12:00 h i està previst que s’allargui fins a les 14:00 h. En el decurs de la Vermutada es comptarà amb animació musical, que aquest any anirà a càrrec del grup La Piccola Orquestra, de la companyia Traüt espectacles.

Per tercer any consecutiu Vermuts Miró ha decidit etiquetar el seu vermut formulat amb avellana per homenatjar a diversos personatges locals. El 2016 aquest vermut especial es va presentar amb el nom de ‘Xola’ per recordar al Joan Basora, el reusenc de la força descomunal. El 2017 el protagonisme va ser pels equips del Reus Deportiu que han guanyat la màxima competició continental. D’aquí que s’anomenés ‘Vuit Copes’. I enguany portarà el nom de ‘Jorbor’, recordant a l’actor i col·leccionista Jordi Boronat, recentment desaparegut.

PUBLICITAT