Segons VIVENDEX la pujada de preus a Barcelona ha augmentat la demanda a localitats de la província de Tarragona

A causa de la pujada de preus de Barcelona, la demanda d’habitatge a localitats de la província de Tarragona, com Reus, Cambrils o Salou, han experimentat, segons una anàlisi de la companyia immobiliària VIVENDEX, un alt increment pels seus preus més competitius.

Francesc Quintana, fundador i CEO de l’empresa, creu que invertir en la província de Tarragona presenta un nombre elevat d’avantatges, com n’és; el preu de compra, ja que remarca que són més assequibles en ciutats pròximes que no a Barcelona centre.

Considera que Reus, és una opció molt atractiva per a compradors amb pressupostos més reduïts i per a jubilats. I menciona altres factors que mantenen l’alta demanda d’habitatge com: la seva ubicació entre mar i muntanya, la seva condició de ciutat universitària, el seu dinamisme comercial o una interessant oferta  cultural i esportiva.

No obstant això, Quintana, adverteix que “abans de comprar és imprescindible investigar sobre el mercat immobiliari i considerar els riscos associats al retorn previst”.

PUBLICITAT