Reus i la nova campanya de Nadal de 45 dies de durada

El proper divendres 23 de novembre, i fins el 6 de gener, Reus posa en marxa una nova campanya de Nadal, amb el lema ‘Reus és Nadal’ i que evoca dos conceptes, per una banda que durant els dies al voltant de les festes la població pensa en el Nadal i el té al cap, i per una altra banda, que és una festa familiar i per a totes les edats. La campanya d’aquest any presenta un intens programa d’activitats, espectacles d’animació al carrer i atraccions a l’aire lliu re, tot amb l’objectiu de crear una ambientació nadalenca a la ciutat.

L’objectiu de la campanya, ideada per l’Ajuntament de Reus i impulsada amb la col·laboració de les entitats comercials de la ciutat i el patrocini de Vermuts Miró i Teixidó Òptiques, és contribuir a consolidar el  posicionament de la ciutat com a centre comercial i cultural de referència, amb un impacte més enllà de les festes de Nadal.

Una campanya que durarà, fins al 6 de gener i que ha costat 130.000 euros aproximadament.

Espectacles itinerants al centre ciutat

Seguint la línia d’anys anteriors en que els espectacles itinerants al centre ciutat van gaudir de gran èxit, s’han programat 8 espectacles itinerants en el que es combinaran diverses arts escèniques com el teatre, el circ i la música.

 • Divendres 23 de novembre, a partir de les 18:15 h cercaviles musicals que clouran a la plaça del Mercadal a les 19 h per donar pas a l’espectacle UNIVERSUS que finalitza amb l’encesa de l’arbre de Nadal i de la il·luminació nadalenca de la ciutat
 • Dissabte 1 de desembre a partir de les 19:00 h, LES POMPIERS. Dos divertits bombers reguen al públic amb un enorme raig de confeti. La música juga de nexe amb la gent i fa ballar al seu trepidant ritme.
 • Dimecres 5 de desembre, a partir de les 19:00 h, RODAFONIO. Del màgic món dels invents, arriba “Rodafonio”, una gran roda que recorre els carrers duent al seu ventre metàl·lic 5 atrevits tripulants.
 • Divendres 7 de desembre, a partir de les 19:00 h, MASNOU ORLEANS. Banda amb gran repertori de swing formada per artistes de circ i actors. Música de qualitat amb molta comunicació amb el públic.
 • Dissabte 15 de desembre, a partir de les 19:00 h, CAVALLS DE MENORCA. Recreació de l’animalitat primitiva del cavall i recupera el pes de la tradició en una representació contemporània.
 • Dissabte 22 de desembre, a partir de les 19:00 h, SES ALTÍSSIMES. Quatre personatges fantàstics sorgits de la natura viatgen amb el seu carro carregat de rituals i música.
 • Divendres 28 de desembre, a partir de les 19:00 h, LA TARTANA. Els artistes s’han llevat tard i descobreixen que el cavall ha desaparegut…
 • Dissabte 29 de desembre, a partir de les 19:00 h, OSSOS DEL PIRINEU. Espectacle de carrer amb manipuladors de titelles gegants que treballen les bandes sonores en consonància amb les sonoritats muntanyenques.
 • Dijous, 3 de gener, a partir de les 19:00 h, BOOZAN DUKES. Banda musical forjada als carrers de Barcelona especialitzada en la música créole francesa de Nova Orleans i les illes del Carib d’entre els anys trenta i quaranta a través d’un show fresc i desenfadat.

Els elements tradicionals del Nadal a Reus
Plaça de la Llibertat

 • Pista de gel.

Horaris 2018:  Del 23 de novembre al 6 de gener. Horari: del 23 de novembre al 20 de desembre de 17 a 21 h i festius d’11 a 14’30 h i de 16’30 h a 21 h. Del 21 de desembre al 7 de gener, tots els dies d’11 a 14’30 h i de 16 a 21 h. Els dies 24 i 31 de desembre la pista tancarà a les 20 h i el 5 de gener a les 19 h

 • Atraccions infantils de fira. Per als més petits.

Del 23 de novembre al 6 de gener. Fins  al 20 de desembre de 17 a 21 h. Del 21 de desembre al 7 de gener i tots els dissabtes, diumenges i festius i d’11 a 14 h i de 17 a 22 h. A través de la regidoria de Benestar Social i amb la col·laboració del Grefic (Gremi de firaires) es distribuiran 1.000 vals gratuïts per a infants que es troben en situació de risc i/o vulnerabilitat social.

 • Enllumenat.

Una altra de les novetats de la campanya de Nadal d’enguany és la instal·lació d’un túnel lumínic de 20 metres de llarg per 3 metres d’alçada i 6 metres d’amplada.

Plaça Mercadal

 • Mercat de Nadal

El tradicional mercadet de productes nadalencs es realitzarà a la plaça del Mercadal del 29 de novembre al 23 de desembre, ubicant totes les parades en casetes de fusta a l’estil dels mercats tradicional de Nadal europeus.

 • Arbre de nadal.

Ubicat a la plaça del Mercadal i tindrà una alçada de 17,5 metres d’alçada i 3100 wats de potència. Com a novetat enguany es tracta d’un arbre totalment transitable.

 • “Hola 2019!” – Campanades de Cap d’Any. El dia 31 de desembre, a partir de les 23’45 h i fins les 2 h, celebració de l’entrada de l’any nou amb els Dj’s Florida y Hermoso que faran una batalla de Dj’s amb tres estils de música diferents, fent participar al públic en funció del tipus de música.

Plaça Evarist Fàbregas (Centre comercial El Pallol

Mercat d’artesania. Del 6 de desembre al 6 de gener. Objectes de regal i artesania. Horari: de 10 a 14 h i de 16’30h a 21 h.

PUBLICITAT