La CUP de Riudoms defineix el seu projecte de cara les municipals

Ahir es van presentar les tres persones que encapçalaran la candidatura: Enric Jódar Ciurana, Rosa Pujol Figueras i Marta Bigas Venturas. 

Enric Jódar serà el cap de llista per la CUP de cara a les eleccions del 26 de maig. Així es va donar a conèixer ahir a l’assemblea local de la Candidatura d’Unitat Popular de Riudoms, que es va dur a terme ahir a la plaça de l’Església del poble amb gairebé un centenar d’assistents.

Es confirma així un relleu en el partit: els actuals regidors del consistori, Roser Torres i Pere Campíñez donen pas a tres noves cares: Enric Jódar Ciurana, Rosa Pujol Figuera i Marta Bigas Ventura. Una presentació de tres persones amb la finalitat de mostrar un projecte col·lectiu més enllà de les persones.

Sota el lema “Reenfoquem Riudoms” es va voler explicar el projecte de la nova candidatura. Una candidatura que, diuen, posarà el centre d’atenció en polítiques municipals que fins ara han quedat ignorades: com l’accés a l’habitatge, el futur agrícola, la gestió de residus, la fiscalitat, la transparència i el teixit econòmic. O bé potenciar polítiques d’inclusivitat i cohesió per immigrants, les dones o el col·lectiu LGTBI.

 

Enric Jódar Ciurana Enginyer de telecomunicacions · 28 anys

«He conegut Riudoms a través del voluntariat, participant en múltiples entitats. Després de cinc anys de militància a la CUP, faig un nou pas per ser el portaveu d’aquest projecte transformador. Havent treballat intensament amb el Pere i la Roser aquests anys a l’Ajuntament, crec disposar dels coneixements necessaris per contribuir a millorar Riudoms.»

Rosa Pujol Figueras Comercial administrativa · 33 anys

«Sóc una persona activa i participativa. Implicada en diverses entitats amb l’objectiu de fomentar la llengua i la cultura de la nostra terra. Afronto aquest projecte amb moltes ganes de treballar per transformar les coses des de baix, construint un poble més obert, participatiu, transparent, feminista i just.»

Marta Bigas Venturas Integradora social · 35 anys

«Mare de dos criatures, apassionada de la cultura popular des de dins i des de fora. Activista implicada en la defensa dels drets dels infants i de les persones amb diversitat funcional, especialment les persones Sordes. Em preocupa un disseny urbanístic on prima l’estètica per sobre de la utilitat, vull carrers i equipaments accessibles per a totes.»

 

PUBLICITAT