El Baix Camp diu adeu a les altes temperatures

L’onada de calor s’acomiada del Baix Camp aquest cap de setmana amb un ambient fresc i plujós després de les altes temperatures nocturnes.

Durant aquestes últimes setmanes s’han viscut temperatures extremes a tota Catalunya a causa d’una de les onades de calor més intenses de l’estiu. Aquesta ha portat a diverses localitats del Baix Camp a fregar els 40 graus, com per exemple Mont-Roig del Camp, on s’han registrat temperatures màximes de 38 graus amb un 65% d’humitat. En el cas de les temperatures mínimes nocturnes, en molts municipis no han baixat d’aproximadament els 25 graus, com és el cas de Reus. Tot i que normalment els municipis de muntanya es registren unes temperatures més baixes que a les localitats de costa, aquesta setmana s’ha donat el cas de què eren bastant similars com a Vilaplana.

Després d’aquests dies de calor sufocant, s’espera que a partir d’aquest cap de setmana per fi baixin les temperatures, sobretot al nord de la comarca. A més, segons el Meteocat aquesta baixada vindrà acompanyada d’un perill moderat d’acumulació de pluja el dissabte a la tarda.

PUBLICITAT