El 25 d’octubre una intensa jornada de donació de sang a Reus

El Teatre Fortuny de Reus i la plaça Prim seran els escenaris principals de la intensa jornada que viurà la ciutat el pròxim 25 d’octubre de 9:00 a 21:00 h per, un any més, recaptar sang entre la ciutadania i intentar assolir el miler de donacions. El Banc de Sang i Teixits ha batejat aquesta jornada com ‘La superexperiència de la donació’, en una acció que té el suport de la Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Reus, de l’Associació de Donants de Sang del Baix Camp i de la Creu Roja, a més d’un bon nombre d’entitats i empreses col·laboradores que faran possible també els actes paral·lels a la donació.

Durant el matí i la tarda del dijous 25 d’octubre es preveuen actes paral·lels a la donació. De 10:00 a 12:30 h els membres del Casal Municipal de Gent Gran del Districte II oferiran exhibicions de ball country i de ball en línia a la plaça de Prim.
A la tarda, a les 18:00 h ballaran els Gegants de Reus, en concret el Vitxet i la Vitxeta. A partir de les 19:00 h es realitzarà l’acte institucional i d’agraïment als col·laboradors i, a la mateixa hora, s’ha programat l’actuació del conjunt “Mel i mató”. A les 19:30 h els Xiquets de Reus faran una exhibició castellera i, a partir de les 20:30 h, la Banda de Corn etes i Tambors de Misericòrdia tancarà la jornada.

PUBLICITAT