Cambrils acull les Jornades de Planificació nacionals de Jove Cambra Internacional

Cambrils acull aquest cap de setmana les Jornades de Planificació nacionals de Jove Cambra Internacional, que serviran per posar en comú les línies d’acció per l’any que ve. Les presidències de les diferents organitzacions locals d  e Catalunya es troben amb l’equip de Junta Nacional per acordar els programes i activitats a desenvolupar per l’any vinent arreu del territori. 

Durant aquestes jornades es duran a terme diferents activitats de treball en equip i formacions de lideratge per als futurs presidents, entre altres.

Jove Cambra és una entitat sense ànim de lucre present a nivell mundial, amb més de 100.000 membres i que ofereix oportunitats de desenvolupament als seus membres (joves entre 18 i 40 anys) per empoderar-los a crear canvis positius al seu entorn. Està reconeguda com una entitat nacional de ple dret a nivell internacional des de fa quasi 25 anys. A Catalunya té presència a ciutats com Barcelona, Igualada, Sabadell, o Lleida. I a la província de Tarragona compta amb 3 organitzacions locals: Reus, Tarragona i Terres de l’Ebre. 

PUBLICITAT