26-M Eleccions Municipals: Resposta massiva a l’acte central de Junts per Riudoms

Junts per Riudoms va omplir de gom a gom l’aforament del Teatre Aditori Casal Riudomenc. Aquest passat dissabte al vespre, més de 600 persones van acompanyar la presentació del programa del partit encapçalat per l’actual alcalde de Riudoms, Sergi Pedret. De fet, desenes de persones no van poder accedir a la sala per evitar sobrepassar l’aforament del míting.

En l’acte es van presentar els 23 membres de la candidatura Junts per Riudoms i Sergi Pedret va fer balanç del mandat per donar veu a “la bona feina feta aquest any” com a exemple de garantia de futur pels vilatants. El discurs de Pedret també a mirar de cara al futur per presentar un Riudoms preparat per fer un salt endavant: amb més activitat econòmica, més serveis a les persones, més participació del teixit associatiu i més solidaritat amb les persones i les famílies més vulnerables.

Josep Maria Cruset, alcalde durant tres anys al qui Pedret va prendre relleu quan va anar a presidir el Port de Tarragona, va acompanyar l’acte de campanya. En un
diàleg a dalt de l’escenari, l’ex i l’actual alcalde, van desgranar els principals avenços del mandat en quatre blocs, destacant equipaments públics de primer ordre, amb carrers renovats i manteniment de l’espai urbà; que cuida la gent i que, gràcies a la potenciació de grans esdeveniments culturals i festiu, exerceix capitalitat en l’entorn del Camp de Tarragona.

L’alcalde de Riudoms va presentar també les principals línies del seu
programa, acompanyat de la llista de Junts per Riudoms. Articulat en 4 eixos: “un poble amb potencial econòmic; amb capacitat inversora; orientat a les persones i actiu i participatiu”.

L’acte va finalitzar amb el lema “la garantia per al futur del poble, les entitats, les
famílies, la gent gran i la gent més jove del poble”, i en acabar les seves paraules els fills i filles dels membres de la llista van irrompre a l’escenari portant roses blanques.

PUBLICITAT