26-M Eleccions Municipals: Artur Mas a Prades per donar suport a JxCat

La campanya electoral de les municipals a Prades tindrà un gran inici per part de Junts per Catalunya. Aquest vespre, a les 9:30, Lídia Bargas, número 1 del partit presentarà el programa electoral al Centre Cívic de la Vila Vermella. I ho farà amb la companyia de l’expresident del Govern Artur Mas i els set membres que encapçalen la llista del partit al municipi.

Lídia Bargas, alcaldable i coordinadora de l’Institut Català de les Dones a Tarragona, ha estat al capdavant del consistori durant dues legislatures. En destaca la posada en marxa del Pla Estratègic Prades 20.20 per dinamitzar el municipi en l’àmbit econòmic, social i turístic. Aquest ha implantat el cultiu del llúpol amb el qual s’elabora la IPA Complot de Damm així com el cultiu de la poma que ja es comercialitza amb la marca “Poma Muntanyes de Prades”.

La vila també ha ampliat l’oferta turística i cultural, destacant l’astroturisme i el projecte del Parc Astronòmic Muntanyes de Prades. D’altra banda, s’han vist millorats els serveis amb un nou dipòsit d’aigua d’un milió de litres que ha suposat una inversió de 479.973€ i s’han millorat carrers i voreres del poble.

PUBLICITAT