Cambrils, educar pel respecte amb les jornades dels bons tractes

L’àrea de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Cambrils ha impulsat una nova edició de les Jornades per als Bons Tractes i contra les Violències Masclistes.

Les jornades es duran a terme durant aquest mes de novembre, i el seu objectiu recau en prevenir, donar visibilitat i combatre les violències masclistes, a banda de facilitar eines per créixer tant individualment com de manera col·lectiva. Reivindicar un espai sense limitacions de gènere on romangui la igualtat i el respecte.

Gemma Balanyà, regidora d’Igualtat, ha presentat el programa que contindrà un total de 17 activitats dirigides a tot el públic. Entre aquestes s’hi troben tallers, teatres, xerrades, el Club de Lectura de la Biblioteca, espais de sororitat i autocura i la lectura pública dels manifestos reivindicatius treballats per part de l’alumnat als centres educatius de secundària de Cambrils.

A més, Balanyà ha destacat que més de mil dues-centes dones han estat assassinades per les seves parelles o exparelles des de l’any 2003.

PUBLICITAT