Agents de Salut torna amb un nou format del Punt SexeSentit

Després dels bons resultats de la darrera edició del projecte Agents de Salut de Cambrils, aquest any torna amb un nou format del Punt SexeSentit. 

Enguany, el contingut de la formació inclou àmbits com la sexualitat, l’afectivitat, la salut mental, els primers auxilis i les violències, i a més, en cada trobada hi ha la incorporació de col·laboracions en el contingut i renovació del marxandatge.  

Per aquesta edició, també s’ha renovat el conveni amb el Departament d’Educació de la Generalitat per continuar plantejant el projecte com a servei comunitari, de manera que es pugui reconèixer la formació i acció dels i les joves.

El Punt SexeSentit, innova aquesta temporada duent a terme els estands informatius en les hores d’esbarjo de cada institut, coincidint amb l’àmbit temàtic que s’hagi realitzat a la formació.  

Aquesta iniciativa pionera radica en la creació d’un grup de treball compost per joves dels instituts de Cambrils que, voluntàriament, decideixen ser referents dins del seu propi grup d’iguals en temes clau.  

PUBLICITAT