Una vintena d’empreses vinculades a la Cambra de Comerç de Tarragona visiten el Port Tarragona

Una vintena d’empreses vinculades a la Cambra de Comerç de Tarragona han visitat el  Port Tarragona, on el seu president, Josep M Cruset, ha explicat les instal·lacions portuàries  tarragonines en una visita en barca. La presidenta de la Cambra, Laura Roigé, i el director,  Daniel Martin, han acompanyat el grup d’empresaris. 

La visita ha permès conèixer de primera mà els molls i dàrsenes del Port, així com els tràfics  i instal·lacions portuàries i el seu funcionament. El president del Port, ha destacat també  algunes de les infraestructures estratègiques que el port està desenvolupant, com el nou  Moll de Balears i la Zona d’Activitat Logístiques, o que es transformaran en els propers  anys, com per exemple la Terminal Intermodal de la Boella i el contradic dels Prats. 

Les persones representats provenien de diferents empreses i organismes del Camp de  Tarragona. Les empreses que han participat en aquesta experiència són ben  representatives del teixit econòmic de de Tarragona ja que pertanyen a sectors econòmics  ben diversos, entre ells, serveis a les empreses, comerç, energia, construcció, indústria,  automoció i salut. 

Entre els convidats hi havia representants de les principals empreses de Tarragona, com  BASF, BIC, Covestro o Schwartz-Hautmont, així d’organismes com PIMEC.

PUBLICITAT