La Pobla promou la pràctica d’esport infantil durant la Setmana Santa

Per primera vegada s’ha traslladat de l’estiu a la Setmana Santa el Campus Multiesportiu de la Pobla de Mafumet. Es tracta d’unes activitats que des de l’Ajuntament va posar-se en marxa per elaborar una  proposta de lleure actiu. Tot d’una, amb una doble finalitat: oferir una proposta atractiva per als infants del  municipi i, alhora, facilitar la conciliació a les famílies amb nens i nenes. 

Així, la regidoria municipal d’Esports liderada per la també presidenta del Consell Esportiu del  Tarragonès, Estefania Serrano, va decidir adaptar el tradicional Campus Multiesportiu que, des de  fa anys, té lloc a l’estiu. Així naixia la primera edició del Campus Multiesportiu de Setmana Santa,  que ha tingut lloc del 29 de març a l’1 d’abril a les instal·lacions esportives de l’Escola Mare de Déu del Lledó. 

Allí han acudit els 24 nens i nenes nascuts entre els anys 2009 i 2016 que, distribuïts en quatre  grups de sis participants, han gaudit de quatre sessions poliesportives. Aquestes s’han  caracteritzat per la varietat de les activitats proposades, sempre sota la supervisió i atenció de  quatre monitors esportius amb registre al Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya (ROPEC). 

Junt amb la pràctica esportiva de modalitats com el futbol, les bitlles o el bàdminton, entre moltes  altres especialitats, els participants d’aquest Campus Multiesportiu de Setmana Santa també han  gaudit amb diversos tallers didàctics, jocs tradicionals i jocs cooperatius. 

A més, aquest dijous 1 d’abril els assistents al Campus han rebut la visita de Joan Maria Sardà,  alcalde de la Pobla, i d’Estefania Serrano, que han lliurat un petit obsequi a cada infant durant la  cloenda d’aquesta iniciativa, la qual ha estat organitzada conjuntament per l’Ajuntament de la  Pobla i del Consell Esportiu del Tarragonès.  

PUBLICITAT