La Guàrdia Civil intercepta una furgoneta amb prop de quaranta quilos de marihuana a Salou

La Guàrdia Civil de Salou (Tarragonès) va interceptar una furgoneta que transportava més de 38 quilos de marihuana, quan prenia la sortida de l’AP-7 al municipi. El conductor va intentar abandonar l’autopista apressadament i se’l va aturar per identificar-lo. Es tracta d’un home de 30 anys, resident a Andalusia, que la Guàrdia Civil va detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. Duia sis bosses de grans dimensions, precitades i envasades al buit amb cabdells assecats de marihuana. L’arrestat va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Tarragona.

Pla detall d'una de les bosses de marihuana precintades localitzades en un vehicle que la Guàrdia Civil va interceptar a la sortida de l'AP-7 a Salou. Imatge del 20 de maig del 2021 (horitzontal)

L’operatiu de control a les carreteres de la Guàrdia Civil forma part de l’Operació Miller contra el cultiu, contraban i narcotràfic. A Tarragona i l’Ebre, enguany, aquests operatius han permès detenir 29 persones per delictes contra la salut pública i s’han confiscat 2.581 quilos de marihuana i 1.206 quilos d’haixix. També s’han localitzat 10 plantacions de marihuana amb 14.200 plantes.

PUBLICITAT