Detenen dues persones a La Canonja per robatori amb força en habitatges

Agents de la Guàrdia Municipal de la Canonja en col·laboració amb el cos de Mossos d’Esquadra han localitzat i detingut a dues persones després d’accedir a diferents habitatges de la zona dels “xalets de Masricart”.

A les 01:10 h aproximadament de la passada nit, agents de paisà de la Guàrdia Municipal de la Canonja que es trobaven realitzant vigilància de prevenció al municipi, han localitzat a un jove caminant en actitud sospitosa pel C/Vila-Seca de la Canonja.

Just en aquest moment el 112 ha rebut una trucada d’un veí de la zona informant que ha vist a dos nois a l’interior del seu domicili situat a pocs metres del lloc on s’ha localitzat al jove.

Fins al lloc s’han adreçat per donar suport a la identificació dels agents de paisà, un indicatiu logotipat de la GM i diversos indicatius del cos de Mossos d’Esquadra.

Que després de fer les corresponents gestions confirmant que la descripció coincidia amb la que ha facilitat el requeridor, els agents municipals han procedit a la detenció d’aquesta persona i la d’un altre que també es trobava per la zona i que ha identificat plenament el requeridor per un presumpte delicte de robatori amb força a l’interior de l’habitatge.

PUBLICITAT