Cambrils es prepara per una temporada de càmping i turisme familiar

Situat al cor de la Costa Daurada, Cambrils és una destinació ideal per al turisme familiar, ja que tot el que es pot trobar (allotjaments, restaurants, platges, oci…) està adaptat per gaudir amb tota la família. És per això que la vila es prepara per una temporada de turisme familiar i també de càmping.

Més enllà del turisme familiar, el turisme esportiu també és un dels grans potencials de Cambrils, ja que és la destinació idònia per practicar una gran varietat d’esports durant tot l’any gràcies a la bona climatologia i a les instal·lacions esportives de primer nivell especialment les adreçades al cicloturisme.

Un dels encants més destacats de Cambrils és la seva tradició pesquera i l’essència que encara manté. Comprar a les peixateries i passejar pels carrers plens de vida de comerços atractius i magnífics restaurants són una rutina molt atractiva que identifica Cambrils.

A més, Cambrils és reconeguda com la capital gastronòmica de la Costa Daurada amb més de 150 restaurants que ho avalen. Cal destacar que Cambrils compta d’entre els seus restaurants amb 2 estrelles Michelin.

Si parlem de reconeixements, Cambrils disposa de 9 Km de litoral amb 9 platges. Aquest any 2021, quatre platges han estat premiades per la Unió Europea atorgant la distinció de qualitat que signifiquen les banderes blaves: Vilafortuny, La Llosa, Cavet i Prat d’en Forés-Regueral.

Si el turisme familiar és un dels seus públics potencials, el turisme i allotjament de càmping és una forma de viure d’aquest turisme. Cambrils compta amb diversos càmpings que reuneixen l’essència de la vila amb una oferta molt variada d’allotjaments, amb les platges i el barri mariner a pocs metres, i amb una àmplia oferta d’oci i esport.

I com comença aquesta temporada turística Cambrils? Doncs properament i ja en la mirada posada a l’estiu, es realitzaran activitats de ioga, tai-txi i marxa nòrdica, també escenaris actius d’animació pels carrers de la vila o visites guiades teatralitzades.

Així doncs, Cambrils és un dels motors turístics de la Costa Daurada, que espera superar les dades de l’any passat seguint apostant pel turisme familiar i el càmping.

Més informació a : www.cambrils.turisme.com

PUBLICITAT