Cambrils revalida els guardons de Bandera Blava a quatre de les seves platges

Les platges de Cambrils del Cavet, la Llosa, Vilafortuny i Prat d’en Forès-Regueral han revalidat les quatre banderes blaves, un segell de qualitat atorgat per la Fundació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) amb la col·laboració d’un jurat internacional.  

Aquest guardó, reconegut internacionalment, valora i premia els municipis i clubs que realitzen una bona gestió ambiental i que tenen en compte la seguretat, les instal·lacions, la prestació òptima dels serveis, la informació i l’educació ambiental, alhora que exigeix a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent amb la realització d’analítiques periòdiques.  

Per aquesta temporada s’amplia el servei de socorrisme, ja que s’avança la seva prestació a l’1 de juny i fins al 30 de setembre. El servei estarà durant cada dia de la setmana de 10 a 19h.  

A més, aquest any es milloren els accessos per a les persones amb mobilitat reduïda. S’augmenten el nombre de reserves d’aparcament amb connexió accessible i propera als mòduls de socorrisme on s’ofereixen serveis adaptats com el bany amb cadira amfíbia. 

PUBLICITAT