Junts x Cat Pratdip guanya amb majoria absoluta

Joan Maria Rovira Vernet tornarà a ser alcalde de Pratdip. JxCat ha obtingut 5 dels 7 regidors possibles. Aquesta majoria es tradueix amb el 65,7% dels vots, un total de 316. El consistori l’acabarà d’ocupar Avança Pratdip (avP) amb 2 regidors, encapçalats per Óscar Serrano Daura. Parlem amb Joan Maria Rovira Vernet

El cap de llista també ha posat en entredit la legalitat del partit Avança Pratdip:

Des de l’antic acte de govern els membres de CiU i PSC es va posar d’acord per presentar-se en aquests comicis sota la mateixa llista: JxCatalunya. No és un pacte de partits, sinó un traspàs de regidors que es sumen a la llista de Josep Maria Vernet. Aquesta unió, segons l’alcalde, té objectiu clar: treballar per poble unit i arreglar els problemes amb la urbanització privada Planes del Rei Així doncs el consistori de Pratdip tindrà una legislatura bicolor.

El PSC (3 regidors) i Agrupación (3) abandonen l’ajuntament tenyit de color blau. És la primera vegada en almenys 11 anys que els socialistes no tindran representació al municipi del Baix Camp. Destacar, també, que al consistori només hi haurà una dona entre els set regidors, Gloria Moreno, d’Avança Pratdip.

Coneix els membres del nou consistori de Pratdip:

JxCAT-JUNTS

  1. Joan Maria Rovira Vernet
  2. Josep Maria Rovira Casado
  3. Josep Antoni Borras Marco
  4. Amadeu Paune Del Castillo
  5. Jordi Pagan Rovira

avP (Independents)

  1. Óscar Serrano Daura
  2. Glòria Moreno Castillón
PUBLICITAT