En família amb l’Associació de jugadors i jugadores de rol

Enguany, l’Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus (AJJRR) torna a obrir les seves portes a tothom que vulgui venir a descobrir el món dels jocs de taula, de rol i de miniatures, oferint dues activitats amb periodicitat bimensual: l’’Entaula’t!’ i el ‘Tothom a taula!’.

‘L’entaula’t!’ és una jornada de portes obertes adreçada a joves a partir de 14 anys. Hi hauran jocs de taula de tot tipus i partides introductòries de jocs de rol per gaudir d’una experiència 100% AJJRR. L’activitat, que va començar al març, es farà els dissabtes 4 de maig, 6 de juliol, 7 de setembre i 7 de desembre a partir de les 8 del vespre.

Pel que fa a ‘Tothom a taula!’, és jornada de portes obertes per a famílies amb infants, que podran descobrir les possibilitats de lleure i educatives dels jocs de taula per als més menuts de la casa. L’activitat tindrà lloc els diumenges 7 d’abril, 2 de juny, 4 d’agost i 3 de novembre de 17:00 a 20:00 hores.

Totes les activitats es desenvoluparan al local de l’AJJRR, al carrer d’Eduard Toda, 12, amb l’entrada lliure i gratuïta. Inscripcions a rolreus@gmail.com.

PUBLICITAT