Els 10 primers candidats d’ERC a les eleccions municipals

 

ERC Reus presenta els 10 primers candidats de la llista per a les eleccions municipals
La diversitat de perfils i la incorporació de persones independents són els punts forts de la candidatura republicana

Marina Berasategui, Òscar Subirats, Ana Garcia, Bruno Morejón, Dorina Moldovan i Alexandre Gonzàlez són els candidats, per ordre, que s’afegeixen a la llista dels ja coneguts Daniel Recasens, Montserrat Flores i Carles Prats. Una llista molt marcada per la voluntat d’incorporar perfils diferents i persones independents per donar una visió transversal a la llista d’ERC Reus a les properes eleccions municipals.

Llauradó, en un recorregut per la ciutat de Reus, ha presentat els integrants de la llista i s’ha mostrat molt satisfeta del projecte que han anat construint durant tots aquests mesos i que ja es va iniciar al principi de la legislatura, al 2015, juntament amb la regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores.
Al seu torn, Flores ha remarcat: “La gent és el centre del nostre projecte republicà: defensa dels drets, deures i llibertats civils”. També ha destacat la importància de la participació ciutadana com una eina per implicar la gent en els afers públics.
Durant el recorregut que s’ha dut a terme pels llocs més emblemàtics de Reus i que tenen una relació estreta amb el projecte d’esquerra, Llauradó s’ha trobat amb la resta de candidats.

En primer lloc, Marina Berasategui, número 5 a la llista d’ERC, és arquitecta i actualment docent a la Universitat Rovira i Virgili. la segueixen a la llista electoral, Òscar Subirats, Ana Garcia, Bruno Morejón, Dorina Moldovan i Alexandre Gonzàlez.

PUBLICITAT