Un any més amb la campanya ‘Les Botigues al Carrer’

Un any més amb la campanya ‘Les Botigues al Carrer’, promoguda per l’entitat comercial El Tomb de Reus amb la participació de la Unió de Botiguers de Reus. Enguany més d’un centenar d’establiments treuran el seu gènere als carrers els dies 29, 30, 31 d’agost i 1 de setembre en el marc d’una experiència que arriba a la 36ena edició i que serveix per tancar la temporada de rebaixes 2018.

L’imam de Cambrils, Mohamed Ouadi, es mostra partidari d’impulsar un registre obligatori dels imams que exerceixen a les mesquites, tal com va proposar la Comissió Islàmica d’Espanya (CIE) poc després dels atemptats del 17-A.

La Fiscalia Superior de Catalunya ha obert diligències d’investigació per la identificació per part dels Mossos d’Esquadra de diverses persones a Vandellòs (Baix Camp), Tivissa i Móra la Nova (Ribera d’Ebre), i també a L’Ametlla de Mar (Baix Ebre) per part de la seva Policia Local, de diverses persones que retiraven llaços grocs de la via pública. El ministeri públic vol saber els ‘motius concrets’ de les identificacions i els ‘criteris’ d’actuació en casos similars.

PUBLICITAT