Actuació del Mag Lari, un dels plats forts de la Festa Major de Sant Josep de Miami Platja

Es revelen els plats forts de les Festes de Sant Josep de Miami Platja abans de publicació de la programació al complet. L’actuació del Mag Lari, un monòleg a càrrec dels humoristes Pablo Chiapela i Tian Lara i la tercera edició del Rollin’Fest són els esdeveniments més esperats.

L’espectacle StrafaLari del Mag Lari es podrà veure el dilluns 18 de març a les 20 h al poliesportiu de Miami Platja amb entrades a la venda per 15 €. Aquest peculiar personatge és conegut sobretot per la seva faceta de mag-showman, la seva forma de comunicar i fer humor i la seva estètica llampant.

Un altre espectacle esperat és El Anticoach, un monòleg a càrrec dels humoristes Pablo Chiapela i Tian Lara. Un show de comèdia en estat pur que combina monòlegs, improvisació, convidats i la participació del públic. Les entrades anticipades es podran comprar a les oficines del Departament de Festes al preu anticipat de 10 €. El dia de l’actuació, el 15 de març a les 22 h, es podran adquirir al poliesportiu per 12 €.

També es farà la tercera edició del Rollin’Fest, un festival urbà amb competició d’skate i escúter per a infants, adolescents i joves, el diumenge 17 de març, que inclourà foodtrucks i un grup de música en directe. Finalment un Scape Room sobre emergència climàtica i salut planetària que tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 al Centre Polivalent.

PUBLICITAT