#TGNINFO Primera víctima mortal del coronavirus al territori

Segueixen augmentant el nombre d’infectats per COVID-19 a tot l’Estat Espanyol i ara ja en parlem de més d’11.000 casos a tot l’Estat Espanyol. En aquest sentit hem de lamentar la primera mort per la malaltia al nostre territori. Ha sigut a l’Hospital Pius XII de Valls. Esperem no haver de lamentar més morts per coronavirus al territori.

Totes les activitats culturals i públiques que s’havien de dur a terme al llarg de les pròximes setmanes a Altafulla han quedat suspeses o ajornades per la situació d’excepció que viu el país a causa del COVID-19. Preveient que l’estat d’alarma i el confinament es podrien allargar més enllà dels quinze dies que s’han anunciat inicialment, el XX Camí de la Creu, previst per Setmana Santa, també ha quedat suspès.
L’organització restava a l’espera d’una millora de la situació, però en veure que succeïa tot el contrari, no ha tingut cap més opció. Així ho ha assegurat la seva directora artística, Joana Badia, als micròfons d’Altafulla Ràdio, qui ha explicat que totes les persones que formen la comissió “han comprès la decisió”.

Joana Badia, però, manté l’esperança de realitzar el Memorial Julià Pérez quan se superi la crisi sanitària. Pérez, que va morir el passat mes de febrer, era un veí molt estimat a la vila d’Altafulla per la seva tasca a la Policia Local i per haver encarnat el paper de Jesucrist des dels seus inicis fins a l’any 2014, quan va haver de deixar el Via Crucis Vivent per motius de salut.
En esports la Federació Espanyola de Voleibol ha donat per acabada la lliga. Una notícia que pot afectar el Club Volei Sant Pere i Sant Pau en el seu ascens. Jonay González, Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT