La Festa Major de Riudoms es multiplica per dos

L’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Promoció Econòmica ha obert aquesta setmana les convocatòries de subvencions dirigides a les empreses i nous emprenedors per afavorir l’impuls i la dinamització econòmica de la ciutat.

El pròxim dissabte, 14 de juliol tindrà lloc una manifestació a Barcelona per exigir la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats. Òmnium Baix Camp, organitza des de Reus un servei de bus per anar-hi. La sortida serà a les 4 de la tarda del mateix dissabte, davant l’Esplai Jubilats del Parc Sant Jordi.

Es podran aconseguir els tiquets del bus a la seu Òmnium Baix Camp, al raval de Santa Anna, 2, segon pis, durant els dies avui 11 i  demà dijous 12 de juliol, de les 6 de la tarda fins a les 9 del vespre

La Festa Major de Riudoms es multiplica per dos. Aquest any, les festes de Sant Jaume passaran a durar sis dies, del 20 al 25 de juliol, enlloc dels tres programats habitualment.

El Reus B Cambrils comença a escalfar motors amb l’objectiu de fer front al seu segon any a Tercera Divisió. Pel club roig-i-negre era una prioritat tenir el filial en aquesta categoria, ara toca mantenir-ho i fer gran un equip de jugadors molt joves.

PUBLICITAT