Riudoms aconsegueix les subvencions més grans dels últims 10 anys

L’Ajuntament de Riudoms, gràcies a dues subvencions que sumen 535.000 €, canviarà una part de la xarxa de canonades d’aigua potable i pagarà els tres carrers reformats acabats fa uns mesos. Són les subvencions més altes dels últims 10 anys.

La primera subvenció és de l’Agència Catalana de l’Aigua per millorar i renovar xarxes d’aigua. Les canonades del Molí d’en Marc, que sumen gairebé 4,5 quilòmetres, són molt antigues, de fet, es calcula que s’hi perd més d’un 25% de l’aigua que hi circula. Això serà el canvi de canonades d’aigua més gran que s’ha fet mai a Riudoms d’un sol cop.

La segona és del Departament d’Acció Climàtica per millorar l’eficiència de les xarxes d’aigua municipal i també fer carrers de plataforma única i pacificar el trànsit. I amb aquests diners l’ajuntament ha pagat el projecte que ja està enllestit des de principis d’any. Un tram de la Muralla de la Font Nova, un tram del Raval de Sant Francesc i la travessia Maragall, es van fer nous i també es va canviar la xarxa d’aigua.

PUBLICITAT