Els Rebels estrenen la seva vitrina amb la primera Lliga Catalana

Els Rebels són campions de Lliga Catalana. Els de Riudoms es van emportar la final del campionat després de fer una temporada d’ensomni i fent una valenta demostració de treball en equip i, sobretot de defensa. Es van desfer per 12-0 dels Argentona Bocs, que era l’únic equip que havia estat capaç de guanyar-los durant la lliga regular.

El matx va ser igualat, molt. D’aquests on els nervis inicials passen factura, sobretot a l’atac per evitar errades. I així, ràpidament, els Bocs es van tancar en la seva zona d’anotació, i la defensa dels Rebels va aconseguir placar-lo per sumar dos punts amb el “safety”. Amb aquests dos punts es va arribar al descans, i fins i tot al darrer quart.

Qualsevol anotació per part d’uns o altres podia ser decisiva, però els Rebels van colpejar primer novament a l’inici del darrer quart. Un xut a pals de Scharer donava una certa tranquil·litat als del Baix Camp amb el 5 a 0, però sobretot posava el neguit als del Maresme que veien com s’escapava un títol per sisena ocasió. La pressió de la defensa i la necessitat d’anotar, va fer que els Bocs estiguessin errats en intentar allunyar la pilota i deixessin en una còmoda posició als Rebels. I a poc a poc, i amb calma, els Rebels van sentenciar la final amb una cursa de l’MVP de la final, Parcero, i l’extra point per posar el 12-0 final.

Primera final i primer títol pels Rebels de Riudoms que van iniciar aquest projecte l’any 2018. Un equip jove i ambiciós que ha crescut ràpidament i s’ha adaptat per estrenar la seva vitrina i somiar en gran la temporada 2024-2025.