#BaixCampInfo:10.715.430 de raons per la lluita contra el càncer

La demarcació de Tarragona ha celebra aquest diumenge desenes d’activitats lúdiques, esportives i culturals per recaptar fons per a la investigació per lluitar contra el càncer en el marc de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. Ha Reus, entre moltes coses, destaquem la VIII Trobada de Tions de Catalunya, que n’ha aplegat més d’un centenar de tota mena. L’esdeveniment premia els tions més originals i simpàtics.

L’Associació de Cervesers del Baix Camp ha presentat al públic la seva primera cervesa artesana. Una beguda que neix amb la voluntat de ser la cervesa més RTV de la història. I és que el vermut n’és un dels seus ingredients estrella. Ara, però, el futur de la Donzell Biermut ja es troba en mans dels consumidors.

El futur del CF Reus Deportiu està lluny de les mans de Joan Oliver. El fins ara màxim accionista roig-i-negre, amo de més del 90% de les accions de la Societat Anònima Esportiva, Oliver abandonara la primera línia del club després de vendre el gruix de les seves accions a un empresari aliè a l’actualitat de l’entitat.

El Reus Deportiu Miró ha sortit viu de la pista del Liceo després d’empatar (4-4) un duel que ha pogut guanyar amb una mica més d’encert, versió que també sostindrà el conjunt gallec que ha vist com un gol fora del temps reglamentari no li ha permès sumar els tres punts i consolidar-se en una segona plaça que segueix com estava: possessió del Liceo però amb els reusencs empatats a punts

PUBLICITAT