#BaixCampInfo | Un Sant Jordi, condicionat per la pandèmia, però carregat d’activitat

El Camp de Tarragona ha viscut una diada de Sant Jordi, condicionada per la pandèmia, però plena d’activitat i vida per les ganes de reprendre aquesta tradició que l’any passat vam haver de deixar escapar. 

Els principals epicentres de la jornada són la Rambla de Tarragona i el Parc Sant Jordi de Reus, on s’han distribuït les parades de llibres i roses. Enguany, per evitar aglomeracions, no s’hi ha autoritzat la presència de partits i entitats. 

El sol i el bon temps, ha afavorit l’afluència de gent durant tota la jornada, amb una major intensitat ara a la tarda. 

El Palau d’Esports de Tarragona, situat a l’Anella Mediterrània, tindrà capacitat per vacunar 21.000 persones a la setmana.

El pavelló s’ha adaptat per acollir la vacunació massiva al Camp de Tarragona i per això s’hi podran vacunar persones d’arreu del territori.La previsió és que es posi en funcionament a finals de la setmana vinent.

El departament de Salut ha informat avui d’un increment de la pressió assistencial als hospitals del territori. Hi han ingressat nou pacients i ja s’ha superat el llindar dels cent. També hi ha una persona més a les UCI, 29 en total. 

Pel que fa al nombre de contagis, es manté la tendència dels darrers dies. Avui se n’han notificat 159 a la demarcació, la majoria d’ells al Camp de Tarragona. A més, hi ha hagut una nova defunció atribuïda a la covid.

Són algunes de les notícies de l’informatiu de Carrer Major d’aquest divendres. Escolta’l!

PUBLICITAT