#BaixCampInfo | Oci nocturn i gimnasos podran ampliar avui el seu aforament

El Ple de l’Ajuntament de Reus ha aprovat aquest divendres un pressupost consolidat de 203 MEUR pel 2022. 

Una barra plena a l'interior d'un bar musicar durant l'assaig clínic per a l'obertura de l'oci nocturn, el 20 de maig de 2021 (Horitzontal)

El pressupost ha aconseguit prosperar gràcies a la majoria que té l’equip de govern. Tots els partits de l’oposició hi han votat en contra.

Qui també ha aprovat el seu pressupost per l’any vinent és el Consorci d’Aigües de Tarragona. Aquest serà de 39,6 milions d’euros.

L’organisme també ha aprovat les tarifes per l’any vinent, que pujaran un 2,8%, després de set anys congelades. Amb aquest increment el CAT vol compensar l’encariment de l’energia elèctrica, que representa un 25% dels costos d’explotació. 

A nivell general, una de les notícies del dia és que avui entra en vigor l’ampliació de l’aforament de l’oci nocturn al 80% i al 100% als gimnasos.

Continuarà vigent, com fins ara, la prohibició de menjar i beure al carrer entre la una de la matinada i les sis del matí, així com la prohibició de vendre alcohol.

Aquest cap de setmana hi tornarà a haver afectacions en el servei ferroviari entre Torredembarra, Reus i Cambrils per les obres vinculades a la implantació del tercer fil. 

La circulació quedarà interrompuda en horari nocturn, des de les 11 de la nit de divendres a les 9 del matí de dissabte. Això afectarà els primers trens del matí. 

I avui també hi ha hagut ple a l’Ajuntament de Tarragona. Era el primer en què es permetia la presència de públic. Un grup de veïns de Boscos ho han aprofitat per reclamar-hi solucions al problema dels okupes. 

En el ple s’ha aprovat concedir el Premi Tarraco a l’equip de recerca sobre els aqüeductes romans de Tarraco.

PUBLICITAT