#BaixCampInfo Mont-roig implanta la signatura biomètrica per deixar enrere l’ús del paper

A l’informatiu de Carrer Major hem destacat que des d’aquest dilluns, a les oficines de Mont-roig i de Miami Platja ja no s’imprimeixen documents per signar en paper. Es poden signar a mà directament en unes tauletes especials, d’una manera més senzilla i ràpida que la utilitzada fins ara.

D’una banda això farà que l’atenció ciutadana sigui més àgil, i de l’altra, els departaments iniciaran el procediment corresponent amb un document electrònic que serà l’original. La signatura biomètrica o signatura manuscrita electrònica permet no sols captar la grafia, sinó també els trets biomètrics que vinculen de manera única al signant i que, per tant, permeten prevenir la suplantació de la identitat del signant en el document. En resum és una signatura més àgil, més segura i més sostenible ja que contribueix, a l’eliminació progressiva del paper, reduint la petjada ecològica.

Aquesta nova signatura biomètrica, juntament amb l’entrada en funcionament fa uns mesos del servei de cita prèvia i del temps d’espera és un dels resultats del Pla de Millora que s’està desplegant a Mont-roig.

PUBLICITAT