#BaixCampInfo Mont-roig del Camp celebra aquest cap de setmana la Festa de l’oli

A l’informatiu hem destacat que Mont-roig del Camp celebrarà aquest cap de setmana la Festa de l’Oli que tindrà lloc al Parc Maria Martori. En cas de mal temps la festa es traslladaria al Poliesportiu Municipal.

De les 9 del matí a la una de migdia es farà l’esmorzar popular per poder provar les diverses varietats d’oli dels productors i comercialitzadors locals. Els tiquets de l’esmorzar, a 3 euros, es podran comprar el mateix dia. L’esmorzar constarà de pa, llonganissa, mandarina i beguda. La llonganissa i el pa es podran coure a una zona de barbacoes que hi haurà al costat de les taules i cadires que ha preparat l’organització.

La festa  comptarà amb la participació de sis productors i comercialitzadors locals: Anton Blanc Fruits, Arran de Terra, Molí del Baix Camp, Olis Solé, Oli el Tambaler i Oli Tasta’m, que oferiran degustacions i venda d’oli de la collita d’enguany.

En aquesta ocasió, com a activitat complementària, s’oferiran visites guiades al Molí d’Olis Solé  per conèixer el procés d’elaboració d’aquest producte. A més, a les 12.00 h es farà un sorteig de lots d’oli de Mont-roig entre les persones que hagin comprat oli als productors durant la festa.

PUBLICITAT