#BaixCampInfo | Més de 118.000 alumnes arrenquen el curs escolar al Camp de Tarragona i al Baix Penedès

Es mantenen moltes mesures per prevenir contagis de covid-19 i Educació posa en marxa un nou pla de salut mental i benestar emocional, per fer front a l’impacte de la pandèmia en el col·lectiu escolar.

El sindicat USTEC considera que els reforços de personal a les escoles i instituts són insuficients per fer front a les necessitats reals. 

Considera que les ràtios encara són massa elevades i que no s’han arribat a revertir les retallades de fa tretze anys. El sindicat també denuncia que el departament no els ha tingut en compte a l’hora de definir el protocol anticovid. 

Salut ha posat en marxa avui dos punts de vacunació sense cita als campus Catalunya i Bellissens. Inicialment estan pensats per a la comunitat universitària, però estan oberts a tothom. 

Salut ha flexibilitat les mesures per visitar els familiars a les residències. 

La Federació Empresarial d’Autotransports de Tarragona, la FEAT, critica durament les restriccions imposades pel Servei Català de Trànsit per evitar embussos a l’AP-7 durant l’operació tornada dels diumenges.

Aquestes s’han començat a aplicar aquest cap de setmana i prohibeix la circulació de camions de 5 de la tarda a deu de la nit. La mesura s’aplicarà tots els diumenges de setembre. 

PUBLICITAT