#BaixCampInfo | Mercaderies per l’Interior demana celeritat en la redacció de l’estudi de traçats alternatius

La plataforma Mercaderies per l’Interior demana celeritat en la redacció de l’estudi de traçats alternatius per al pas de trens de mercaderies, que el govern espanyol està a punt de licitar. 

L’entitat s’ha reunit en els darrers dies amb representants del ministeri de Foment i de l’Ajuntament de Tarragona. A l’alcalde Ricomà li demanen que lideri un front comú perquè es construeixi la nova via.

Sobre la pandèmia, la notícia de la jornada és el resultat positiu de la prova pilot que es va fer en el concert de Love of Lesbian de Barcelona. La prova ha permès descartar la transmissió de la covid entre els assistents. 

De fet, passades unes setmanes només s’han detectat sis casos positius entre el públic, dels quals quatre es van contagiar fora del Palau Sant Jordi.

D’altra banda, el Govern català vol modificar la setmana que ve un decret per si cal mantenir el toc de queda quan s’acabi l’estat d’alarma, el 9 de maig. 

L’executiu vol tenir preparat un marc normatiu que li permeti fer front a la pandèmia sense el paraigua de l’estat d’alarma, ja que llavors les decisions no es podran aplicar de manera immediata com fins ara.

Mont-roig del Camp incorpora al servei de neteja viària un patinet elèctric per a reduir el temps de desplaçaments.

L’aparell s’ha posat en marxa com a prova pilot a Miami Platja, i compta amb un contenidor per a recollir la brossa i un sistema de neteja amb aigua a pressió.

PUBLICITAT