#BaixCampInfo | Les obres del Corredor Mediterrani s’adjudicaran de manera imminent

Les obres per implantar l’ample internacional en el tram de Corredor Mediterrani que va de Castelló a Tarragona s’adjudicarà de manera imminent. 

És un dels anuncis que ha fet avui el comissionat pel Corredor, Josep Vicent Boira, durant l’acte de celebració dels 160 anys de la línia de tren que uneix Tarragona i València. 

Reus mesurarà els nivells de contaminació en 25 punts de la ciutat. Avui s’han començat a instal·lar mesuradors de diòxid de nitrogen.

L’objectiu és poder definir un mapa del nivell de contaminació a la ciutat. Per això es prendran mesures en indrets molt transitats i en d’altres amb molta menys circulació de vehicles. 

La UGT denuncia l’efecte del tancament d’oficines bancàries en els treballadors del sector, però també en els ciutadans. 

El sindicat ha ofert dades de totes les oficines que s’han tancat durant els darrers a Tarragona.

La Policia Nacional espanyola ha detingut un treballador de la seva comissaria de Tarragona per un suposat cas de suborn i falsificació. 

El cas estaria relacionat amb el procés de tramitació de les cites prèvies per aconseguir el NIE, el document identificatiu de persones estrangeres.

PUBLICITAT