#BaixCampInfo Les Borges del Camp impulsa un arxiu fotogràfic municipal

Al programa Carrer Major hem destacat que l’Ajuntament de Les Borges del Camp ha posat en marxa el projecte per crear un arxiu fotogràfic municipal. L’Arxiu tindrà un format digital per a qualsevol persona interessada en consultar-lo hi pugui accedir més fàcilment. 

L’objectiu és establir un fons d’imatges, vídeos o documents d’interès per a la divulgació històrica i cultural de la vila. Ho explica el regidor de Part Ciutadana de Les Borges del Camp, Carles Bardou

Per a que aquest projecte sigui possible, des del consistori demanen la participació i la col·laboració de tots els borgencs i borgenques. En aquest sentit, la voluntat és que la ciutadania reculli fotografies, vídeos amb qualsevol tipus de suport o documents d’interès general. 

La temàtica d’aquest material ha de complir les següents condicions: ser fotografies, vídeos o documents fets a les Borges o bé que hi apareguin persones de les Borges i que siguin anteriors a 1990.

Les fotografies i els vídeos han d’anar ben acompanyats de la data, i identificar-hi les persones que hi apareixen, o el que s’hi aprecia.

PUBLICITAT