#BaixCampInfo | L’àrea de protecció contra la contaminació lumínica al Montsant s’amplia a 32 municipis

L’àrea de protecció contra la contaminació lumínica del Parc Natural de la Serra de Montsant s’amplia de 12 a 32 municipis. 

Ara engloba part del Priorat i nou pobles del Baix Camp i la Conca de Barberà. Això fa que sigui la zona més gran d’Europa en tenir el cel nocturn protegit. 

El polígon de Valls s’ampliarà amb més de 60 hectàrees a la zona nord, a tocar del nou magatzem d’Ikea, i a banda i banda de la carretera C-37.

Aquest anunci s’ha fet aquest divendres, coincidint amb una visita de la directora de l’Incasòl, que ha afirmat que els tràmits estan avançats i que l’ampliació del polígon permetrà la implantació de noves empreses. 

Les Associacions Federades de Famílies d’Alumnes de Catalunya, l’AFFAC acusa els consells comarcals del Tarragonès i el Maresme  de negar beques menjador a infants de famílies en situació irregular. 

L’aFFaC assegura que hi ha 340 infants en aquesta situació d’irregularitat en ambdues comarques. Més de 200, es comprenen al Tarragonès.

La 13a edició del Gran Recapte torna a fer la seva campanya del 19 al 27 de novembre.

Tornarà a ser en format de donacions virtuals a causa de la crisi sanitària.

L’Ajuntament de Reus ha tret a licitació les obres de reforma del pont sota la via del tren que dona accés al barri Gaudí. 

El projecte està pensat per millorar la il·luminació, reduir els sorolls i incrementar la seguretat per a vianants i ciclistes en aquest pas soterrani.

PUBLICITAT