#BaixCampInfo | La reforma de la facultat d’Educació i Psicologia de la URV

El Port de Tarragona ha inaugurat avui l’ampliació del Moll de Balears, que permetrà l’arribada de més creuers i més grans. 

Les obres han suposat una inversió de 30 milions d’euros i han durat un any i mig. Amb aquesta intervenció el Moll ha guanyat 45.000 metres quadrats. 

A l’acte d’inauguració hi ha assistit el vicepresident Jordi Puigneró que diu que la Generalitat veuria amb bons ulls el canvi d’ubicació de l’estació intermodal, que ara el Ministeri estudia situar a Vila-seca. 

Puigneró ha manifestat que se n’està parlant amb el territori i que el Govern català creu que és una bona proposta, sempre i quan no endarrereixi les obres. L’estació hauria d’estar llesta el 2026. 

A Tarragona continua la crisi sobre les finances municipals, condicionades per la caiguda d’ingressos. L’equip de govern insisteix que necessita 12 milions d’euros per poder evitar retallades. 

L’oposició, però, manté la negativa a pujar les ordenances fiscals, que se sotmetran a debat en un ple extraordinari convocat per dimarts vinent. 

La reforma de la facultat d’Educació i Psicologia de URV s’iniciarà d’aquí a dos anys, el 2023. 

L’anunci s’ha fet al Consell de Govern de la universitat. La rectora  ha detallat que l’obra s’executarà en tres fases i que hauria d’estar llesta el 2025. 

PUBLICITAT