#BaixCampInfo | La Policia desarticula una organització que es dedicava a l’explotació sexual

La Policia Nacional ha desarticulat una organització que es dedicava a l’explotació sexual a la demarcació de Tarragona. 

En l’operació s’han alliberat 5 dones de Paraguai que havien vingut aquí amb falses promeses de feina i eren obligades a prostituir-se en pisos d’Amposta i l’Aldea. 

D’altra banda, l’exdirector de la Ciutat Residencial de Tarragona ha estat condemnat a dos anys i mig de presó per malversació i falsedat documental. 

Havia celebrat un casament a recinte, a expenses de la Generalitat a qui haurà d’indemnitzar amb 80 mil euros. 

Encara en crònica judicial, la fiscalia de Tarragona demana 14 anys i mig de presó per a l’assassí confés d’una anciana per una herència. 

L’acusat, que era parent llunyà de la víctima, l’hauria matat mentre dormia a casa seva, al carrer Pin i Soler, al centre de Tarragona. La víctima tenia 91 anys. 

Unió de Pagesos preveu produir 98 mil tones d’oli a la demarcació de Tarragona, en la campanya d’enguany, que està a punt de començar. És més de la meitat de l’oli que es produirà a tot Catalunya. 

Enguany la collita es veurà mermada pel efectes del temporal Filomena i també per les pluges escases i irregulars dels darrers mesos

L’Ajuntament de Reus destinarà un milió d’euros al futur centre cívic Gregal. Aquest s’habilitarà a l’antiga nau del Palau Boule, al barri Niloga. 

En total, el nou equipament suposarà una inversió d’1.9 milions d’euros i la previsió és que estigui acabat d’aquí a dos anys, el 2023. 

PUBLICITAT