#BaixCampInfo | La Diputació aspira a finançar 18 projectes turístics amb els fons ‘Next Generation’

Destaca la millora d’un nou tram de via verda entre Tortosa i la Ràpita, pressupostat en 6,3 milions d’euros i la creació d’una plataforma per aglutinar tota l’oferta turística, valorada en 8 milions.

L’oci nocturn podrà tornar a obrir portes a partir d’aquest dijous, encara que podrà ser només en espais exteriors i fins a les 3 de la matinada. 

A aquest horari se li haurà de sumar mitja hora més per desallotjar els clients. D’altra banda, la restauració podrà també allargar el seu horari fins a la 1 de la matinada, 30 minuts més del que pot obrir ara.

El Govern català ha declarat Tarragona com a àrea d’habitatge tens. La mesura, que s’ha publicat avui al Diari Oficial de la Generalitat, tindrà vigència per cinc anys. 

La declaració d’àrea d’habitatge tens implica que la ciutat es podrà acollir a la llei que regula els preus dels lloguers, que va entrar en vigor tot just fa un any. 

La URV tindrà el primer grau en química amb formació dual de l’Estat. Des d’aquest curs sis alumnes podran fer pràctiques remunerades en empreses del polígon petroquímic de Tarragona

La institució confia que en els propers anys més companyies se sumin a la iniciativa per, alhora, poder disposar de més places. 

PUBLICITAT