#BaixCampInfo | Investiguen la mort d’un home a Reus

Disset municipis de la costa del Penedès i Tarragona, des de Sitges fins a l’Hospitalet de l’Infant, estudiaran contractar una embarcació per recollir els plàstics del mar l’estiu vinent. La mesura es debatrà en la pròxima reunió de la Taula per un Litoral Sostenible, que ja té data. Es farà el 15 de desembre. 

En aquesta trobada hi participaran per primer cop representants de la Generalitat i del Ministeri de Transició Ecològica. S’hi analitzarà a fons l’estudi “Un litoral al límit” elaborat per la Generalitat i es plantejaran possibles accions correctores. 

Entre aquestes hi ha la contractació d’un vaixell per recollir plàstic, seguint l’exemple del que fa Sitges de fa anys. 

La regidora de Platges del Vendrell i portaveu de la Taula, Barbarà Peris, ha explicat que es podria plantejar un servei mancomunat entre tots els municipis.

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home aquest dijous al vespre a Reus. 

La víctima va ser localitzada al carrer Mas Pellicer cap a dos quarts de deu del vespre. El cos presentava ferides, si bé la policia espera el resultat de l’autòpsia per determinar si la causa del decés és violenta o biològica. De moment no ha transcendit la identitat de l’home. 

D’altra banda, demà al migdia hi ha una concentració convocada a la Rambla Nova de Tarragona per condemnar la brutal violació d’una noia de 16 anys a Igualada. L’acció està convocada per Feministes de Catalunya. 

L’entitat denuncia l’increment de violacions a Espanya i sobretot a Catalunya, on durant la primera meitat d’enguany n’hi ha hagut més de 260. 

La concentració de demà es farà a l’estàtua dels Despullats, a la Rambla Nova. 

Parlem ara de política, fent-nos ressò de la visita que ha fet avui a Reus el líder del PSC, Salvador Illa, que s’ha referit a les negociacions pels pressupostos catalans. Illa ha instat el president Pere Aragonès a triar entre la radicalitat de la CUP i el centralisme del PSC.  

El president del grup parlamentari socialista ha reiterat la predisposició del seu grup per arribar a un acord sobre els comptes. Afirma que ells representen una opció més centrada i garanties de progrés. Per això diu que ara la pilota està a la teulada d’Aragonès, que ha de decidir qui vol de soci. 

PUBLICITAT