#BaixCampInfo: En contra l’expulsió del CF Reus de La Liga 123

Els nous executius del CF Reus Deportiu s’han reunit amb la Real Federación Española de Fútbol i el bufet d’advocats Cuatrecasas per mirar d’apel·lar la decisió del Jutge Social de LaLiga i intentar aconseguir la suspensió cautelar de la sanció davant del TAD (Tribunal Administrativo del Deporte).. Fins ara, cap equip ha tingut una sanció tan extrema, quedant-se sense jugadors i sent expulsat de la competició a mitja temporada. Està previst que avui dimarts el club prengui una decisió sobre quin camí a seguir per defensar els drets del CF Reus Deportiu. Al mateix temps es va convocar una manifestació de suport ahir al vespre a la Plaça del Prim de Reus.

Una de les cites més importants de Riudecanyes ja té data. El Tastaverd 2019 es celebrarà dissabte 13 d’abril. Aquesta serà la XII edició de la fira dels sentits que es realitza amb la col·laboració de les entitats, associacions i comerciants de la vila

El Tastaverd de Riudecanyes és una fira que reivindica la figura dels qui treballen la terra. Busca donar a conèixer valors de l’agricultura tradicional, els seus productes i fer valdre el treball dels artesanals i els antic oficis.

Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) presenta Mobile Week 2019 que celebra la seva tercera edició a Barcelona i s’expandeix per Catalunya per arribar a cinc noves localitzacions: Girona, Lleida, Reus, Igualada i la Ribera d’Ebre. La presentación ha comptat amb la presencia del regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus, Marc Arza.

Els fills de l’arquitecte Josep Maria Jujol visiten l’escultura de Gaudí. L’arquitecte tarragoní va un ser col·laborador molt unit a Antoni Gaudí. Per això mateix, els seus fills han volgut veure l’escultura, obra de Joan Serramia, que des de fa una setmana llueix a la plaça de l’Església de Riudoms.

PUBLICITAT