#BaixCampInfo | Els pressupostos de la Generalitat preveuen invertir 226 milions al Camp de Tarragona

Els pressupostos de la Generalitat preveuen invertir 226 milions d’euros al Camp de Tarragona durant l’any vinent. 

És una xifra molt superior als prop de 49 milions dels darrers comptes aprovats pel govern català. S’ha de tenir en compte, però que més de la meitat dels diners serviran per finançar l’operació de compravenda dels terrenys del Hard Rock. 

Entre les inversions previstes, destaca el nou edifici de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. L’any vinent s’hi destinaran 17,5 milions d’euros, dels més de 90 que es preveu que costarà tota l’obra. 

També es destinaran més de 6 milions d’euros en millores i maquinària per a l’hospital Sant Joan de Reus i 1,5 milions per fer-hi un laboratori de recerca. Els comptes també contemplen 2,4 milions per a la comissaria de Torredembarra i 900 mil euros per al Logis Montblanc

El Govern català ha qualificat aquest pressupostos com els més expansius de la història. Superen els 38 mil milions d’euros, el que suposa un increment del 17% respecte els últims que s’havien aprovat. 

Ara els comptes han d’iniciar la tramitació parlamentària. El Govern encara no té els suports assegurats per aprovar-los. La CUP encara no ha decidit que farà i el PSC s’ha mostrat avui molt reticent. 

La Fiscalia Superior de Catalunya ha arxivat la denúncia del Gepec i Aturem BCN World per les llicències de casino de Hard Rock. 

Les diligències es van obrir per presumptes irregularitats del Govern en l’autorització de la llicència de joc a la companyia i en la compravenda dels terrenys de la Caixa.

PUBLICITAT