#BaixCampInfo | El TSJC manté les eleccions el 14F

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha decidit mantenir la suspensió cautelar del decret que ajorna les eleccions del 14-F. Els comicis, per tant, es mantenen en aquesta data de moment. 

El vicepresident Pere Aragonès ho considera una irresponsabilitat i acusa al tribunal de fer triar als ciutadans entre el dret a la salut i el dret a vot. D’altra banda, avui el TSJC ha condemnat el conseller Bernat Solé, responsable de les eleccions, a un any d’inhabilitació per col·laborar amb l’1-O. 

Sobre la pandèmia: Salut ha comunicat avui més de 500 contagis i 12 defuncions a la demarcació de Tarragona. A més, s’està fent un cribratge massiu a la residència de Salou, en què ja han mort 23 persones malaltes de covid-19. 

A nivell general, el departament de Salut alerta que en les pròximes setmanes es podria arribar a 900 pacients covid a les UCI, una xifra que pot portar al límit les capacitats del sistema sanitari. 

La Plataforma Cel Net demana que es revisi la normativa actual de qualitat de l’aire assegurant que la que hi ha vigent no s’adequa a la realitat. A més, creuen que no hi ha voluntat real d’afrontar els problemes i solucionar les coses.

Comença la segona edició de la campanya 12 mesos, 12 llibres a Mont-roig del Camp. A través de les xarxes socials, s’espera un gran intercanvi de lectures i opinions entre els veïns del municipi.

PUBLICITAT