BaixCampInfo: El Pets al Fortuny

Reus Transport ha mostrat els primers 10 autobusos que conformaran la nova flota d’aquest tipus de vehicles a la ciutat. La plaça Llibertat va acollir una jornada de presentació acompanyada de diverses propostes per a totes les edats. Ben d’hora al matí es va donar el tret de sortida a la Caminada Popular fins a les Cotxeres de l’empresa municipal on hi van participat més de 400 persones.

A l’espera de concretar-se definitivament la nova temporada d’estiu en l’Aeroport de Reus, una de les novetats quant a l’operativa charter serà la companyia Nordwind Airlines. Es tracta d’una aerolínia russa que operarà per primera vegada en l’aeròdrom de la capital del Baix Camp amb la ruta Moscou (Sheremetyevo)-Reus. Està previst que comenci a operar el pròxim 27 d’abril i que no finalitzi fins al 10 d’octubre amb una periodicitat de dos vols setmanals.

L’expresident de la Federació d’Associacions de Veïns de Reus (FAVR), Valentín Rodríguez, ha encapçalat, en les darreres setmanes, la creació d’Entre Veïns, una nova formació política que s’estaria plantejant presentar-se a les pròximes eleccions municipals a Reus. L’objectiu de la iniciativa és defensar els interessos veïnals. Segons ha avançat el ‘Diari de Tarragona’, el partit ja compta amb el suport de fins a cinc expresidents de la FAVR. La número 2 de la llista, després de Rodríguez, seria la presidenta de l’associació de veïns de la Immaculada, Esperanza Torrijos.

Després d’exhaurir les entrades el divendres i el dissabte els Pets no perden pistonada. La resposta que ha tingut el disc ha estat extraordinària. Això també és un tòpic, però és cert potser és perquè feia cinc anys que no treien cap disc, però la crítica i les vendes han funcionat molt bé i ells a l’escenari també, molt bona l’experiència i el resultat perfecte.

Els roig-i-negres cauen eliminats de la competició continental després de perdre davant el Porto al Dragão Caixa. Els de Jordi García ho han intentat fins al final, però Hélder Nunes ha estat decisiu en el darrer tram de partit. Tercers de grup, el Reus Deportiu Miró es queda sense opcions d’aixecar cap títol aquesta temporada.

PUBLICITAT