#BaixCampInfo | El Ministeri de Transports adjudica l’estudi de remodelació de la xarxa arterial ferroviària

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha adjudicat l’estudi de remodelació de la xarxa arterial ferroviària de Tarragona. 

Es tracta de l’estudi que ha d’avaluar si és viable fer una línia segregada per a mercaderies i per on hauria de passar els trens. L’estudi el farà l’empresa PROINTEC SA, que disposarà de 15 mesos per fer-lo. 

Els ajuntaments de Torredembarra i Tarragona han rebut amb satisfacció que l’Estat es repensi el projecte per instal·lar pantalles acústiques a la via del tren.

Recordem que ahir el Ministeri de Transports anunciava la suspensió temporal dels contractes per realitzar aquest projecte.

El Hard Rock continua centrant part del debat sobre els pressupostos de la Generalitat. 

Els comuns han demanat al president Pere Aragonès que retiri els 120 milions d’euros que hi ha reservats per facilitar la compravenda dels terrenys. 

El grup de Treball en Defensa per la Sanitat Pública demana recuperar el 100% de la presencialitat als CAPS de Tarragona. 

Aquest dimecres el col·lectiu s’havia de reunir amb la nova gerent de la regió sanitària del Camp, però un canvi d’agenda no ho ha fet possible.

PUBLICITAT