#BaixCampInfo | El Govern preveu aprovar el nou decret que regula la instal·lació de centrals eòliques

El secretari general d’Infraestructures, Sergio Vázquez aposta perquè Vila-seca aculli la futura estació intermodal del Corredor Mediterrani.

Pla obert de dos aerogeneradors situats al terme municipal de Vilalba dels Arcs, a la comarca de la Terra Alta. Imatge del 24 d'abril del 2021 (Horitzontal).

L’alt càrrec del ministeri de Transports ha pronunciat la conferència de cloenda de les jornades Gresol que s’han fet al Port de Tarragona i que han aplegat uns 200 representants del teixit socioeconòmic del territori. 

El Govern català preveu aprovar dimarts vinent el nou decret que regularà la instal·lació de centrals eoliques i fotovoltaiques.

El nou decret substituirà el que es va aprovar fa dos anys i que ha generat molta oposició del territori i d’entitats ecologistes.

El Port de Tarragona s’incorpora a l’accionariat de la Terminal Intermodal de Montsó. L’acord s’ha formalitzat avui en un acte que s’ha fet a la Llotja de Mar de Barcelona. 

El port tarragoní ha assumit un 5% de les accions d’aquestes instal·lacions. El Port de Barcelona també participa en aquesta terminal aragonesa, amb un 10% de les accions. 

Els Mossos d’Esquadra calculen que una empresa de les Borges del Camp hauria distribuït entre 8 i 10 milions d’ampolles de vi anuals amb distintius de garantia falsos.

Ara fa uns dies les denominacions d’origen Montsant i Terra Alta, i la qualificada Priorat, van denunciar que l’empresa estaria cometent un delicte de frau al consumidor i de publicitat enganyosa.

PUBLICITAT