#BaixCampInfo | El Govern català tanca acord amb els comuns

El Govern català ha tancat un acord amb els comuns per tirar endavant la tramitació dels pressupostos de la Generalitat. 

El preacord amb els comuns inclou un pla de mobilitat per potenciar el tren i el tramvia i mil milions d’euros per a polítiques d’habitatge. Per contra, es manté la discrepància en altres camps com el projecte del Hard Rock.

Protecció Civil ha activat les alertes dels plans Inuncat i Vencat per les previsions de mal temp des d’avui al vespre i fins dimecres.

Es preveu que els xàfecs començaran a la demarcació de Tarragona i s’aniran estenent cap al nord. A partir de demà, el vent bufarà fort i hi haurà mala mar a tot el litoral. 

La Guàrdia Civil ha intervingut 350 quilos de precursors d’explosius en un garatge comunitari d’un bloc de pisos de Reus. 

Concretament, els agents han trobat set bidons de 50 quilos de clorat potàssic, un element que pot ser utilitzat en la fabricació d’explosiu.

Tarragona rebrà 3 MEUR de l’Estat per a millores al patrimoni romà. Prop de 2 milions es destinaran a la rehabilitació i millora de l’accessibilitat del Fòrum de la Colònia. 

Aquests diners corresponen al Pla Impulsa Patrimonio del Ministeri de Turisme, que en total destinarà 45 milions al conjunt de ciutats espanyoles patrimoni de la Humanitat. 

PUBLICITAT