#BaixCampInfo | El Govern català prorroga dues setmanes més les restriccions anticovid

El Govern català prorroga dues setmanes més les restriccions anticovid. Això vol dir que seguiran vigents fins al 7 de febrer. Es manté, doncs, el confinament municipal, els horaris limitats de restauració i les botigues no essencials tancades el cap de setmana. La decisió es pren tenint en compte el creixement de la pressió sanitària. I és que ja hi ha més de 600 pacients a l’UCI, superant el pic de la segona onada. 

Pla general de l'interior de La Fira Centre Comercial de Reus. Foto del 4 de gener del 2021 (horitzontal).

A la demarcació de Tarragona, avui s’han notificat 441 contagis i tres defuncions. El risc de rebrot i la velocitat de propagació tendeixen a la baixa, però continuen sent molt alts. Mentrestant, continuen els esforços per detectar casos asimptomàtics. Uns 14.500 professionals dels centres educatius del Camp de Tarragona podran participar en els cribratges amb automostra. Avui la campanya s’ha presentat públicament a l’escola Saavedra de Tarragona. 

Vilaplana organitza una sessió participativa perquè els veïns diguin què creuen millor pel poble. En aquesta conferència online, des del consistori esperen rebre una pluja d’idees per a millorar en un futur tots els aspectes possibles del municipi.

PUBLICITAT